Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Nu pot cere românilor să stingă becurile!”

Marcel Ciolacu: ”Nu pot cere românilor să stingă becurile!”

Nu pot să le cer românilor să stingă lumina, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD adaugă că a trăit perioada comunistă, când oamenii au fost forțați să ia asemenea măsuri şi nu mai vrea ca acest lucru să se întâmple.

Marcel Ciolacu: ”Nu pot cere românilor să stingă becurile!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    09 Sep 2022   •   13:31

”Eu am trăit în comunism, am avut și șansa și neșansa... Eu nu pot să cer românilor să începem iarăși să închidem becurile. Că avem un plafon până la care decontează statul și tu singur vrei să te încadrezi în acel plafon ca să faci o economie la bugetul familiei, mi se pare un lucru corect! Dar acel lucru îl faci tu, solidar, și nu trebuie să fie forțat. 

Eu am văzut ce a însemnat și am trăit în perioade în care lumea a fost forțată! Eu în acea perioadă nu mă întorc!”, a declarat Marcel Ciolacu. 

El afirmă că „părinții au muncit și au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independență energetică”. 

„Părinții voștri au muncit și au murit ca astăzi România să aibă cât de cât o independență energetică, nu trebuie să venim noi, acum, și să distrugem ce au construit ei, sub o umbrelă că există o criză și trebuie să începem să raționalizăm, să învățăm cum să ne spălăm mai... Nu, obligația unor lideri politici este să găsească soluții și să se implice, nu să se vaite”, încheie Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close