Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate"

Marcel Ciolacu: "Peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat un nou atac asupra Guvernului PNL condus de Ludovic Orban pe care l-a acuzat că "și-a bătut joc de oameni și a adus austeritate".

Marcel Ciolacu: "Peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate"
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2020   •   15:45

"PSD a fost întotdeauna aproape de oameni! #PSD a adus întotdeauna bunăstare! În schimb, peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate!

De când au luat Puterea, românii pot vedea singuri care este #diferenţa dintre PSD și PNL! Peneliștii dau doar din gură, în vreme ce CEI DE LA PSD fac!

Cât timp PSD a condus România, peneliștii urlau pe unde apucau că îngropăm economia, că ducem țara de râpă. Realitatea a fost cu totul alta: România a fost pe primele locuri din Europa la capitolul creștere economică. Iar această creștere economică s-a văzut și în #niveluldetrai al românilor: salariile au crescut, pensiile au crescut, alocațiile s-au dublat, iar șomajul a scăzut.

Asta înseamnă să guvernezi #eficient, în interesul românilor, nu doar în interesul propriului buzunar și al propriei clientele politice, așa cum fac peneliștii de 10 luni de zile!

De aceea trebuie să #câștigăm aceste alegeri! Pentru a continua să #construim pentru comunitățile noastre!", se arată în postarea lui Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close