Antena 3 Politică Marcel Ciolacu acuză Guvernul de încă o lovitură asupra pensionarilor: ”Le taie din serviciile de sănătate!”

Marcel Ciolacu acuză Guvernul de încă o lovitură asupra pensionarilor: ”Le taie din serviciile de sănătate!”

de Laura Dinu    |    27 Apr 2021   •   07:26
Marcel Ciolacu acuză Guvernul de încă o lovitură asupra pensionarilor: ”Le taie din serviciile de sănătate!” Antena 3

Marcel Ciolacu susține că Guvernul vrea să mai aplice o lovitură pensionarilor din România, tăind din serviciile de sănătate.

”După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor tăindu-le și din serviciile de sănătate în plină pandemie!

Astfel, în proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, medicii de familie sunt descurajați să mai acorde asistență medicală pensionarilor prin scăderea drastică și cinică a punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani. Asta în condițiile în care este evident că vârstnicii fac parte din categoriile vulnerabile și expuse riscurilor de sănătate.

Este revoltător că au putut să se gândească la o asemenea enormitate! În loc să le asigure prevenție și tratament, guvernanții caută să îi lovească și mai rău pe vârstnici.

PSD este alături de pensionari și de medicii de familie care cer retragerea urgentă a acestui proiect de contract cadru.

Iar dacă noul ministru al Sănătății acceptă această nouă mizerie la adresa vârstnicilor, înseamnă că nu s-a schimbat nimic față de mandatul dezastruos al lui Vlad Voiculescu!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor tăindu-le și din serviciile de...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 26 aprilie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close