Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Pentru păcănele – DA! Pentru fermieri – NU! PNL nu mai are nicio jenă, nicio măsură, nicio limită a bunului simț!"

Marcel Ciolacu: "Pentru păcănele – DA! Pentru fermieri – NU! PNL nu mai are nicio jenă, nicio măsură, nicio limită a bunului simț!"

Marcel Ciolacu aruncă din nou săgeți către cei aflați la conducerea Guvernului PNL, spunând că "nu mai au nicio jenă, nicio măsură, nicio limită a bunului simț".

Marcel Ciolacu: "Pentru păcănele – DA! Pentru fermieri – NU! PNL nu mai are nicio jenă, nicio măsură, nicio limită a bunului simț!"
Sursa foto: Hepta
19 Iun 2020   •   13:55

"Pentru păcănele – DA ! Pentru fermieri – NU ! Iată pentru cine guvernează! PNL nu mai are nicio jenă, nicio măsură, nicio limită a bunului simț!

Au avut grijă ca păcănelele să primească scutiri de taxe și subvenții! În schimb, pentru agricultura românească singura lor grijă a fost contestarea la Curtea Constituțională a Legii PSD prin care sute de mii de fermieri ar fi primit despăgubiri pentru culturile compromise de secetă! Asta după ce i-au trimis pe români să se îmbolnăvească peste hotare la muncă pentru agricultura altora!

Guvernul PNL consideră că agricultura nu are nevoie de ajutor, iar românii au de unde plăti alimente mai scumpe... Sunt relaxați, prietenii de la păcănele deja au fost ajutați….", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close