Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Pâine mai scumpă! Asta e tot ce le poate oferi PNL românilor pe vreme de pandemie!"

Marcel Ciolacu: "Pâine mai scumpă! Asta e tot ce le poate oferi PNL românilor pe vreme de pandemie!"

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, spune că, în plină pandemie de coronavirus, tot ce poate oferi PNL românilor este pâine mai scumpă.

Marcel Ciolacu: "Pâine mai scumpă! Asta e tot ce le poate oferi PNL românilor pe vreme de pandemie!"
Sursa foto: Hepta
27 Mai 2020   •   16:11

"Pâine mai scumpă! Asta e tot ce le poate oferi PNL românilor pe vreme de pandemie!

Au împrumutat 14 miliarde de euro în 6 luni, dar nu au dat nici măcar un euro sutelor de mii de fermieri ale căror culturi au fost compromise din cauza secetei. Știau care sunt problemele cu care se confruntă producătorii români, dar preocuparea guvernului Orban a fost exportul românilor pentru agricultura ALTORA ! Între timp, la noi, de pe 1,4 milioane de hectare nu se mai poate recolta NIMIC!", a explicat liderul social-democraților.

Ciolacu mai spune că singura speranță ca fermierii să își refacă culturile în toamnă vine tot din Parlament.

"Astăzi am votat o lege prin care agricultorii români primesc despăgubiri de până la 70% din valoarea cheltuielilor pentru culturile compromise. Simplu, rapid și fără birocrație. Când guvernul PNL spune că ”vom vedea”, ”vom analiza”, ”o să facem”, #PSD acționează și găsește soluții concrete pentru oameni!", a scris Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close