Ciolacu, acuzaţii la adresa coaliţiei: Obiectivul CDR 2.0, îndestularea clientelei de partid

de Georgiana Adam    |    12 Ian 2021   •   12:50
Ciolacu, acuzaţii la adresa coaliţiei: Obiectivul CDR 2.0, îndestularea clientelei de partid Hepta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză că și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți "cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS", iar singurul obiectiv "al CDR2.0 este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid".

Într-o postare pe o reţea de socializare, unde face şi acuzaţiile, Ciolacu a publicat și o fotografie cu un mesaj în care se menționează că directorul școlii dintr-o comună din Vaslui a fost schimbat, iar numirea unui nou director nu ar fi fost posibilă fără sprijinul liderului PNL, Nelu Tătaru.

Ciolacu: Singurul obiectiv al CDR2.0, împărțirea funcțiilor pentru a-și îndestula clientela de partid

"Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!

#Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS. 

Marcel Ciolacu: Şi directorii de școli cu rezultate de excepție, înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS

Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor #închise să protesteze! 

Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!", este mesajul transmis marţi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Parteneri
x close