Antena 3 CNN Politică Ciolacu, acuzaţii la adresa coaliţiei: Obiectivul CDR 2.0, îndestularea clientelei de partid

Ciolacu, acuzaţii la adresa coaliţiei: Obiectivul CDR 2.0, îndestularea clientelei de partid

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză că și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți "cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS", iar singurul obiectiv "al CDR2.0 este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid".

Ciolacu, acuzaţii la adresa coaliţiei: Obiectivul CDR 2.0, îndestularea clientelei de partid
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Ian 2021   •   12:50

Într-o postare pe o reţea de socializare, unde face şi acuzaţiile, Ciolacu a publicat și o fotografie cu un mesaj în care se menționează că directorul școlii dintr-o comună din Vaslui a fost schimbat, iar numirea unui nou director nu ar fi fost posibilă fără sprijinul liderului PNL, Nelu Tătaru.

Ciolacu: Singurul obiectiv al CDR2.0, împărțirea funcțiilor pentru a-și îndestula clientela de partid

"Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!

#Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS. 

Marcel Ciolacu: Şi directorii de școli cu rezultate de excepție, înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS

Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor #închise să protesteze! 

Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!", este mesajul transmis marţi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close