Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după ce a fost desemnat premier de Klaus Iohannis: ”Îmi doresc ca viitorul Guvern al României să fie despre economie și reformă”

Marcel Ciolacu, după ce a fost desemnat premier de Klaus Iohannis: ”Îmi doresc ca viitorul Guvern al României să fie despre economie și reformă”

Marcel Ciolacu a declarat, după ce a fost desemnat prim-ministru de către președintele Klaus Iohannis, că își dorește ca viitorul Guvern condus de el să fie despre reformă și economie.

de Andreea Ştefan    |    13 Iun 2023   •   14:32

”Domnule președinte, în primul rând aș dori să vă transmit la mulți ani!

În al doilea rând, aș dori să-i mulțumesc domnului președinte al PNL, Nicolae Ciucă, pentru gestul de onoare pe care l-a făcut și n-aș dori să îi mulțumesc din postura de prim-ministru desemnat. Aș dori să-i mulțumesc din postura de român, pentru că, prin gestul său, România a trecut în altă etapă, a trecut într-o etapă de democrație consolidată. 

Dacă Guvernul României, condus de Nicolae Ciucă, a adus și a fost despre stabilizarea României, îmi doresc ca viitorul Guvern al României, condus de către mine, să fie despre economie și reformă. 

În primul rând, până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat și pe urmă venim la dumneavoastră pentru depunerea jurământului și îmi asum cu toată responsabilitatea faptul că România are nevoie de aceste reforme și de PNRR. Locul României este în Uniunea Europeană și în NATO.

Citește și: Marcel Ciolacu a fost desemnat de Klaus Iohannis să formeze un nou guvern al României

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Indiferent cât caută unii să ducă România către altă direcție, drumul României este unul sigur și cu o stabilitate politică devine o certitudine.

Vă mulțumesc încă o dată pentru onoarea pe care mi-ați făcut-o de a fi prim-ministrul desemnat. Îmi aduce în egală măsură și o mare responsabilitate și îmi doresc să mă ridic la nivelul acestei responsabilități”, a transmis Marcel Ciolacu, după ce a fost desemnat prim-ministru de către președintele Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close