Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, replică dură pentru Cîţu: "Vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii"

Marcel Ciolacu, replică dură pentru Cîţu: "Vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii"

de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   21:20
Marcel Ciolacu, replică dură pentru Cîţu: "Vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii" Hepta

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, marţi, un atac dur la adresa premierului Florin Cîţu, în plenul Parlamentului. Reacţia lui Ciolacu a venit după ce premierul i-a acuzat pe social-democraţi că sunt nemulţumiţi de Bugetul pe 2021 pentru că "nu mai pot fura".

Bugetul de stat pe anul 2021 a fost votat, marți, în Parlament în forma aprobată de Guvern. Social-democrații au acuzat coaliția de guvernare că a instaurat "dictatura bugetară” și a impus controlul absolut asupra bugetului, contrar prevederilor constituționale și cutumelor democratice.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, marţi, un atac dur la adresa premierului Florin Cîţu, în plenul Parlamentului.

"Domnule prim-ministru, aţi venit ca şi ieri, cu aceeaşi placă. Când nu ai argumente, vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii.

Tatăl meu, domnule Cîţu, Dumnezeu să-l ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dvs., avea o vorbă: 'Dom'le, după ce că eşti prost, mai pui şi frână!' N-aţi vrea dvs, domnule Cîţu, să vorbiţi cu preşedintele organizaţiei PNL de la Iaşi să ne facă şi nouă rost de nişte tablă şi de nişte cherestea?

Fost ministru în Guvernul domnului Orban. N-aţi vrea dvs., domnule Cîţu, să vorbiţi cu domnul Orban să vorbească cu preşedintele organizaţiei PNL de la Piatra Neamţ, care a inventat o nouă infracţiune la nivel mare, cea de a vinde posturi cu sute de mii de euro în Guvernul Cîţu?

Nu mai bine procedaţi ca domnul Barna, când se termină oamenii noi pentru posturi în guvern să apeleze să împrumute de la PSD fără bani?", a spus liderul PSD Marcel Ciolacu în Parlament.

Citeşte şi: Florin Cîţu: "Este un an al reformelor. Nu vom reveni asupra măsurilor deja luate"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close