Antena 3 Politică Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Cîţu: "Refuză scăderea TVA la utilități, dar alocă bani primarilor PNL să-l voteze la congres"

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Cîţu: "Refuză scăderea TVA la utilități, dar alocă bani primarilor PNL să-l voteze la congres"

de Claudia Popovici    |    31 Aug 2021   •   16:38
Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Cîţu: "Refuză scăderea TVA la utilități, dar alocă bani primarilor PNL să-l voteze la congres"

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români”, spune Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, care îl acuză pe Florin Cîţu că a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități, dar „a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres”.

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîțu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilități.

În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres. Coaliția a amânat la nesfârșit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcțiile lor de la TVR și RRA”, a spus Marcel Ciolacu.

El acuză Guvernul că nu a făcut nimic pentru a proteja populația.

„Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltați de facturi aberante la gaze și energie. Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: zero soluții pentru a proteja populația! PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniți concret și substanțial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie.

Chiar mâine, în prima ședință a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută și votată. Și aplicată de îndată, nu la Paștele cailor când vrea Florin Cîțu”, conchide liderul social-democrat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close