Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marcel Ciolacu, despre alianţa cu PNL: "PSD a decis că măsurile pentru oameni sunt mai importante decât funcţiile trecătoare. România trebuie stabilizată"

Marcel Ciolacu, despre alianţa cu PNL: "PSD a decis că măsurile pentru oameni sunt mai importante decât funcţiile trecătoare. România trebuie stabilizată"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a precizat că a intrat în negocierile cu PNL şi UDMR lăsând toate orgoliile la o parte." Intrarea PSD în Guvern reprezintă garanția că veniturile românilor vor continua să crească", spune liderul social democrat

Marcel Ciolacu, despre alianţa cu PNL: "PSD a decis că măsurile pentru oameni sunt mai importante decât funcţiile trecătoare. România trebuie stabilizată"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    22 Noi 2021   •   18:11

„Le mulțumesc colegilor mei de partid că au dat dovadă de maturitate politică. Acum, intrăm într-o altă etapă. România trebuie stabilizată. PSD a negociat programe şi măsuri.

Scopul nostru a fost să impunem măsurile PSD în domeniile social, economic şi sanitar. Nu am intrat la guvernare punând alte condiţii.

Dacă nu ar fi fost acceptate aceste măsuri în programul de guvernare PSD nu ar fi acceptat. Intrarea PSD în guvern reprezintă garanția că veniturile românilor vor continua să crească. Toate partidele care formează această coaliţie şi-au propus să avem anul viitor 7% din PIB pe investiții.

Avem obligația să ne asigurăm că acest Guvern va lua măsurile pentru a atrage mai mulţi bani europeni. Sunt măsuri care vor stabiliza România, astfel încât să avem o perspectivă de revenire la normalitate şi reconstrucție", a spus Marcel Ciolacu.

De ce nu a dat PSD primul ministru la prima rotaţie

„Cu adevărat PSD a câștigat alegerile şi era îndreptățit să facă acest lucru. Am făcut această concesie pentru că PSD a decis că măsurile pentru oameni sunt mai importante decât funcțiile trecătoare. În acest moment de criză PSD trebuie să guverneze pentru români, nu să se certe pe funcţii sau aşa-zisele ministere cu bani. PSD a demonstrat în toată acestă perioadă de criză că este cel mai responsabil partid, că a aluat cea mai responsabilă decizie şi este cel mai stabil partid din acest moment din România. Îmi doresc ca şi celelalte partide care formează această coaliţie națională să dea dovadă de aceeași maturitate politică de care a dat dovadă colegii mei ", a mai spus Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close