Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Actuala guvernare a pierdut controlul pandemiei

Marcel Ciolacu: Actuala guvernare a pierdut controlul pandemiei

Marcel Ciolacu a afirmat, duminică, prin intermediul unei postări pe Facebook, că actuala guvernare a pierdut controlul pandemiei pentru că a luat măsuri în funcție de interesele politice, fără să se consulte cu specialiștii.

Marcel Ciolacu: Actuala guvernare a pierdut controlul pandemiei
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    18 Oct 2020   •   18:32

"Astăzi, România traversează cel mai dificil moment din ultimii 30 de ani. Actuala guvernare a pierdut controlul pandemiei pentru că a luat măsuri în funcție de interesele politice, fără să se #consulte cu specialiștii. Din acest motiv, România este mereu în urma pandemiei, niciodată în fața ei prin măsuri de #prevenție.

Rezolvarea rapidă a crizei sanitare este cheia pentru ca România să își revină rapid. Fără a controla mai întâi pandemia, nu vor exista locuri de muncă sigure,  nici creștere economică și nivel de trai ridicat.
Prin urmare, rezolvarea crizei sanitare este prioritatea noastră absolută. De aceea, am apelat la specialiștii care știu despre ce vorbesc și care știu și ce trebuie făcut pentru a controla pandemia", a scris Marcel Ciolacu.

Liderul PSD îi mulțumește profesorului Adrian Streinu-Cercel pentru că a acceptat propunerea de a candida la Senat pe listele PSD.

"Îi mulțumesc domnului profesor-doctor Adrian Streinu-Cercel că s-a alăturat echipei #PSD! Sunt convins că experiența sa de la Institutul ”Matei Balș” – aflat în prima linie în lupta cu COVID-19  – va fi pusă în valoare la nivelul Parlamentului!", a adăugat Marcel Ciolacu.

Astăzi, România traversează cel mai dificil moment din ultimii 30 de ani. Actuala guvernare a pierdut controlul...

Posted by Marcel Ciolacu on Sunday, October 18, 2020

Adrian Streinu-Cercel candidează la alegerile parlamentare din partea PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a făcut duminică anunțul oficial: directorul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, candidează la Senat pe lista PSD București, alături de Gabriela Firea, care ocupă primul loc.

"Astăzi, Bucureștiul a depășit indicele de 3 la mie, asta înseamnă gestionarea pandemiei de către actuala guvernare, de către Guvernul Orban, deoarece toate deciziile se iau in funcție de interesele politice și mai ales în funcție de cât de bine stăm în sondajele de opinie. Prioritatea "Guvernului său", al președintelui României, sunt în continuare alegerile și nu sănătatea românilor. Am promis că nu ne mai îndepărtăm de la agenda românilor și astăzi doresc să-i mulțumesc în mod deosebit domnului profesor doctor Cercel pentru că a răspuns la invitația mea și a Gabrielei Firea de a se alătura specialiștilor care vor face parte din viitorul Parlament al României", a spus Marcel Ciolacu.

"Am acceptat invitația dvs. de a participa în Senatul României pe probleme de politici de sănătate. Din păcate, în momentul de față trecem printr-o criză majoră în sănătate la nivel planetar, nu numai la nivelul României. În acest context, specialiștii trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, ci și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești", a spus la rândul său Adrian Streinu-Cercel.

 

×
Subiecte în articol: PSD PNL COVID-19 Marcel Ciolacu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close