Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: România a pierdut miliarde de euro din partea UE din cauza incompetenței PNL

Marcel Ciolacu: România a pierdut miliarde de euro din partea UE din cauza incompetenței PNL

Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu, a dezvăluit că PSD a avut o contribuție semnificativă în ceea ce privește planul Comisiei Europene de relansare economică pentru UE.

Marcel Ciolacu: România a pierdut miliarde de euro din partea UE din cauza incompetenței PNL
Sursa foto: Hepta
27 Mai 2020   •   20:19

Marcel Ciolacu acuză PNL că nu a folosit resursele europene puse la dispoziție încă de când a început criza provocată de coronavirus și că din această cauză România a pierdut miliarde de euro.

"Din păcate, în ultimele luni, guvernarea PNL nu a fost în stare să folosească resursele europene puse la dispoziție încă de la începutul crizei generate de COVID-19. Au fost miliarde de euro pe care România i-a pierdut din cauza incompetenței, aroganței și autosuficienței miniștrilor liberali.

Dar cu adevărat șocant este că în timp ce UE a pus deja pe masă un plan pentru toate statele membre, PNL nu este în stare să prezinte nici măcar un pachet minimal de măsuri concrete pentru repornirea economiei naționale. Singurul program – IMM Invest, a eșuat încă din start!", a afirmat liderul PSD.

Ciolacu solicită Guvernului PNL să vină în fața Parlamentului cu un plan serios pentru a relansa economia.

"Solicit, în numele Partidului Social Democrat, ca actualul Guvern să vină în fața Parlamentului cu un plan serios de revenire economică care să prevadă folosirea adecvată a banilor europeni. Dacă PNL ar fi fost preocupat să atragă banii europeni și nu să dea tunuri prin firmele de casă poate că astăzi n-am fi avut sute de mii de șomeri, zeci de mii de firme închise, o explozie a prețurilor și o prăbușire a nivelului de trai", a scris Ciolacu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close