Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Nu vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajații români!”

Marcel Ciolacu: ”Nu vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajații români!”

Liderul PSD cere Consiliului inter-instituțional să rezolve situația angajaților uzinei din Reșița a TMK Artrom, care se confruntă „cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorități ale statului interpretează aplicarea sancțiunilor împotriva oligarhilor ruși”.

Marcel Ciolacu: ”Nu vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajații români!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    07 Apr 2022   •   13:12

”PSD susține sancțiunile împotriva Federației Ruse, dar NU vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajații români, locurilor de muncă și, în general, economia națională.

După situația de la fabrica din Slatina, a venit rândul uzinei din Reșița a TMK Artrom să se confrunte cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorități ale statului interpretează aplicarea sancțiunilor împotriva oligarhilor ruși.

Solicit din nou Consiliului inter-instituțional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înțeleagă că activitatea companiilor de care depinde viața a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-și primească salariile, iar familiile acestor angajați să nu sufere!

Scopul sancțiunilor este ca banii produși în România să #nu ajungă în Federația Rusă, nu să lași fără loc de muncă mii de români! Este inadmisibil să permiți companiilor plăți pentru contractele vechi, dar să nu-și poată vinde marfa produsă în ultima lună!

Sper că Guvernul va găsi din nou răbdarea și determinarea să se inspire din soluțiile europene astfel încât aplicarea sancțiunilor să aibă cât mai puține consecințe negative asupra salariaților și economiei naționale. Aceasta este singurul mod logic în care România trebuie să reacționeze!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

PSD susține sancțiunile împotriva Federației Ruse, dar NU vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajații...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Joi, 7 aprilie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close