Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Săptămâna viitoare voi merge în Ucraina!”

Marcel Ciolacu: ”Săptămâna viitoare voi merge în Ucraina!”

Marcel Ciolacu a anunțat, pe o rețea socială, că săptămâna următoare va merge în Ucraina pentru a-și ”exprima solidaritatea cu vecinii noștri”.

Marcel Ciolacu: ”Săptămâna viitoare voi merge în Ucraina!”
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    20 Apr 2022   •   11:10

”Săptămâna viitoare voi merge în Ucraina pentru a ne exprima solidaritatea cu vecinii noștri și pentru a discuta cu etnicii români.

Vreau să lucrăm împreună cu Ucraina și cu toți aliații noștri din Europa, SUA și din lume la reconstrucția acestei țări.

Acest lucru va necesita un efort concertat al României, în consultare și coordonare cu aliații noștri din UE și cu instituțiile comerciale globale. Și, bineînțeles, trebuie să includă consultări profunde cu Ucraina, care va avea nevoie de investiții enorme pentru a-și reconstrui propria economie și infrastructură devastate”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea socială. 

Săptămâna viitoare voi merge în Ucraina pentru a ne exprima solidaritatea cu vecinii noștri și pentru a discuta cu etnicii români. Vreau să lucrăm împreună cu Ucraina și cu toți aliații noștri din Europa, SUA și din lume la reconstrucția acestei țări. Acest lucru va necesita un efort concertat al României, în consultare și coordonare cu aliații noștri din UE și cu instituțiile comerciale globale. Și, bineînțeles, trebuie să includă consultări profunde cu Ucraina, care va avea nevoie de investiții enorme pentru a-și reconstrui propria economie și infrastructură devastate.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 19 aprilie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close