Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Singurul grup care a votat integral în favoarea rezoluției a fost cel social-democrat”

Marcel Ciolacu: ”Singurul grup care a votat integral în favoarea rezoluției a fost cel social-democrat”

Singurul grup politic care a votat integral în favoarea Rezoluției pentru aderarea României la Schengen a fost cel al social-democraților europeni, arată Marcel Ciolacu. El le solicită politicienilor români care fac parte din Renew și PPE să-și convingă colegii că „România merită în Schengen”.

Marcel Ciolacu: ”Singurul grup care a votat integral în favoarea rezoluției a fost cel social-democrat”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    18 Oct 2022   •   15:56

Largă majoritate în sprijinul aderării României la spațiul Schengen în Parlamentul European!  

Singurul grup politic care a votat integral în favoarea acestei Rezoluții a fost grupul social-democraților europeni! Nicio abținere, niciun vot împotrivă!  

Acest rezultat confirmă că demersurile făcute de PSD au fost corecte și demonstrează încrederea și sprijinul de care beneficiem în interiorul familiei noastre europene.  

De altfel, această Rezoluție a fost inițiată chiar de grupul S&D din Parlamentul European.  

Cu adevărat, sunt îngrijorat de abținerile reprezentanților din grupul Renew și de la PPE. Le solicit tuturor partidelor românești care fac parte din cele două familii politice europene să facă toate demersurile pentru a-și convinge colegii că România merită în Schengen”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Largă majoritate în sprijinul aderării României la spațiul Schengen în Parlamentul European! Singurul grup politic care...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 18 octombrie 2022

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close