Antena 3 CNN Politică Marian Oprişan, pentru oferirea unui moratoriu pe şase luni viitorului guvern Boc

Marian Oprişan, pentru oferirea unui moratoriu pe şase luni viitorului guvern Boc

Marian Oprişan, pentru oferirea unui moratoriu pe şase luni viitorului guvern Boc
Sursa foto: Marian Opriºan
18 Dec 2009   •   12:51

Moratoriul propus de Marian Sârbu pentru susţinerea de către PSD pentru şase luni a viitorului guvern pare a avea artizani în partid. Dacă Liderul Mircea Geoană şi alţi colegi de partid precum Marian Vanghelie au înfierat dorinţa lui Sârbu de a accepta oferta făcută de Traian Băsescu şi Emil Boc pentru preluarea portofoliului Muncii, liderul PSD de Vrancea, Marian Oprişan a sugerat, înainte de şedinţa CexN de astăzi, că va susţine ideea acordării de către partid a unui sprijin parlamentar viitorului guvern pentru a se aplica angajamentele internaţionale şi a se asigura plata salariilor şi pensiilor.
Oprişan a pledat pentru o opoziţie constructivă şi oferirea unui moratoriu pe şase luni viitorului guvern Boc.
?Când eşti cel mai important partid nu te poti juca cu interesele României de dragul unei persoane şi al unei găşti. Trebuie să ne respectăm angajamentele internaţionale şi să acţionăm astfel încât românii să-şi primească salariile şi pensiile. Cred că ar trebui ca pentru şase luni de zile să oferim un moratoriu guvernului actual şi să ne dăm mâna toţi, preşedintele, guvernul, parlamentul, reprezentanţii administraţiei locale. Pentru mine lucrurile sunt foarte clare, avem nevoie de luciditate şi responsabilitate.? a comentat Oprişan.
Liderul PSD Vrancea s-a grăbit să precizeze că asta nu ar înseamna că doreşte neapărat un ministru social-democrat în viitorul guvern.
?Nu am spus că vrem un ministru. Eu am spus ca dacă puterea actuală duce lipsă de cadre sigur că şi PSD ar putea să dea o mână de ajutor. Asta nu înseamnă că Psd ar fi la guvernare? conchis Oprişan.
Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close