Antena 3 CNN Politică Mihaela Geoană reconfirmă existenţa atacurilor energetice: "Tot ceea ce am spus este adevărat" (VIDEO)

Mihaela Geoană reconfirmă existenţa atacurilor energetice: "Tot ceea ce am spus este adevărat" (VIDEO)

Mihaela Geoană reconfirmă existenţa atacurilor energetice: "Tot ceea ce am spus este adevărat" (VIDEO)
19 Ian 2010   •   09:42

Mihaela Geoană confirmă încă o dată că atacurile energetice asupra lui Mircea Geoană au existat. Întrebată de ziariştii de la Gândul, Mihaela Geoană a declarat că tot ceea ce a spus este adevărat, dar nu a mai vrut să ofere alte detalii. Nu a vorbit nici despre omul care se presupune că este atacatorul energetic. În schimb, seria politicienilor atacaţi de flacăra violetă sporeşte pe zi ce trece.

Întrebată de ziariştii de la Gândul despre atacurile energetice, Mihaela Geoană a afirmat:

"Tot ceea ce am spus este adevărat, rămân la părerea mea, dar nu vreau să detaliez. Nu vreau să dau amănunte despre acestă persoană. Se va desfăşura acelaşi scenariu. Luăm un amănunt despre ceea ce se ştie deja, îl rostogolim, apoi îl luăm în râs sfârşind prin a spune că nimic nu este adevărat."

Declaraţia vine după ce în urmă cu câteva zile, prezentă la emisiunea Q&A de la Antena 3, Mihaela Geoană punea eşecul soţului ei din alegeri pe seama atacurilor energetice.

Aceleaşi atacuri care i-au împărţit pe social democraţi în tabere: unii le iau în serios şi se gândesc să verifice despre ce e vorba. Tabăra greilor din PSD nu se sperie însă de ezoterisme.



Între timp, deputatul PD-L, Sulfina Barbu, crede că Mircea Geoană ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al Senatului. ?Când al doilea om în stat explică un eşec politic printr-o teorie fundamentată pe trăznăi medievale, ceva este în neregulă în România", susţine Sulfina Barbu. Dar şi asupra democrat liberalilor planează o lumină violet.

Paranormalul nu ocoleşte pe nimeni. Nici pe liberali. Senatorul Ioan Ghişe a explicat la Antena 3 că el însuşi a fost victima unei astfel de agresiuni.

Scandalul flăcării violet a depăşit deja graniţele ţării! Washington Post, New York Times, San Francisco Chronicle şi postul de televiziune ABC scriu, în paginile electronice, despre "atacurile energetice" din campania electorală în ultimele zile.

Antena 3


×
Subiecte în articol: flacara violet
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close