Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: Ce micuță e, ce frumoasă e, ce puternică e!

Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: Ce micuță e, ce frumoasă e, ce puternică e!

Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: Ce micuță e, ce frumoasă e, ce puternică e!
30 Aug 2019   •   11:45

Premierul Viorica Dăncilă primește omagii din partea colegilor de partid. Prezentă la școala de vară a tinerelor social-democrate, șefa PSD a fost complimentată la scenă deschisă de vicepremierul Mihai Fifor.

"Suntem în fața gărzii pretoriene a premierului. Vom avea grijă de doamna prim-ministru și vă promitem că o vom avea președintele
României. Asaltul continuă la adresa guvernării cu tot felul de forme. Astăzi trăim forma cea mai agresivă. Vedem ce înseamna bătălia cu forțe obscure, cu forțe care vor să dărâme Guvernul. Acest Guvern nu va cădea și nici PSD nu va cădea. Acest partid nu a fost îngenuncheat. Avem în fața noastră un om care a lăsat tot : familie, viața personală! Avem în fața noastră o mână de fier într-o mănușă de catifea! Și aviz amatorilor, pentru cine vrea să se pună cu ea! Este un om cu viziune, un om corect. Cine a crezut că reușește să o înfrângă- că e micuță și fragilă, s-a înșelat. Pentru mine și Eugen e interesant ce spune lumea despre ea. Prima reacție: ce micuță e, a doua: ce frumoasă e! Apoi, când intră în haina de prim-ministru: ce puternică e! E un om care debordează de sinceritate!", a declarat Fifor. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close