Antena 3 CNN Politică Senatorul USR Mihai Goţiu, surprins moţăind în Parlament. ”M-am odihnit și eu puțin!”

Senatorul USR Mihai Goţiu, surprins moţăind în Parlament. ”M-am odihnit și eu puțin!”

Senatorul USR Mihai Goţiu, surprins moţăind în Parlament. ”M-am odihnit și eu puțin!”
06 Feb 2017   •   15:15

Senatorul USR Mihai Goţiu a fost surprins moţăind, în sala de plen, la şedinţa celor două camere reunit privind bugetul pe 2017. Goţiu a fost răpus de oboseală în timp ce colegii săi parlamentari dezbăteau despre fondurile pentru autostrăzi.

Mihai Goţiu este unul dintre cei care, săptămâna trecută, au stat peste noapte în Parlament, în semn de protest faţă de Ordonanţa 13.

Contactat telefonic la Antena 3, senatorul USR a confirmat că îl obosește procedura de aprobare a bugetului, pe care a numit-o ”cacealma”.

”Evident, mă odihnesc și eu. Eu am hotărât așa, să mă odihnesc puțin până când trece partea asta (...). Prefer să mă odihnesc în momente când totul trenează și să fiu atent în momentele în care contează”, a spus senatorul Mihai Goțiu, la Antena 3.

Întrebat de Alina Petrescu cu cât este plătit din banii românilor, pentru a dormi în Parlament, senatorul USR Mihai Goțiu a răspuns că nu știe încă ce salariu are și a spus că Liviu Dragnea știe mai bine. Ulterior, el a confirmat că știe că primește indemnizația de 5400 de lei, dar nu s-a lămurit în legătură cu ”celelalte indemnizații la care are dreptul”.

 

×
Subiecte în articol: parlament ordonanta 13 Mihai Goțiu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close