Antena 3 CNN Politică Mihai Răzvan Ungureanu: Nu sunt cititor în stele

Mihai Răzvan Ungureanu: Nu sunt cititor în stele

Mihai Răzvan Ungureanu: Nu sunt cititor în stele
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Mar 2012   •   17:53

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu ia în calcul o schimbare a regimului politic din Republica Moldova, conform Agerpres.

Ungureanu şi-a manifestat convingerea că proiectele comune cu Republica Moldova, care au fost parafate la finalul şedinţei celor două guverne, vor fi duse la îndeplinire.

"Suntem cât se poate de convinşi că proiectele pe care noi le construim acum şi care, iată, astăzi cel puţin, prin opt semnături, au angajat două guverne, trebuie dusă până la capăt. Din partea naostră, va exista nu doar deschiderea, ci şi energia. Şi am toate motivele să cred că şi la Chişinău, în Executivul pe care domnul prim-ministru Filat îl conduce, energia este aceeaşi. Deci, pornim cu gândul bun înainte, nu cu gândul rău dinainte", a arătat Ungureanu în conferinţa de presă de la finalul şedinţei de guvern.

Şeful executivului de la Bucureşti nu a dorit să comenteze o eventuală schimbare de regim politic în Chişinău.

"Mă puneţi în situaţia de a specula pe un subiect care, în opinia mea, nu reprezintă o temă de speculaţie. În primul rând, nu îmi pun problema dacă s-ar schimba ceva în configuraţia politică de la Chişinău pentru că nu sunt cititor în stele", a arătat Ungureanu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close