Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, după demiterea ministrului Finanțelor: ”Vestea cea mai proastă: Cîțu preia interimatul”

Mihai Tudose, după demiterea ministrului Finanțelor: ”Vestea cea mai proastă: Cîțu preia interimatul”

Deputatul PSD Mihai Tudose a reacționat după demiterea lei Alexandru Năzare de la Ministerul Finanțelor, spunând că cea mai proastă veste este aceea că Florin Cîțu va prelua interimatul. ”Criminalul se va întoarce la locul faptei”, a scris Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose, după demiterea ministrului Finanțelor: ”Vestea cea mai proastă: Cîțu preia interimatul”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    08 Iul 2021   •   17:09

”Ziua polonicelor adânci sau noaptea cuțitelor boante la Palatul Victoria?

Vestea cea mai proastă pentru români, azi, nu e atât revocarea unuia dintre extrem de puținii meseriași decenți din actualul guvern, ci preluarea interimatului la Finanțe de către Florin Cîțu. Criminalul se întoarce la locul faptei!

Specialistul nr. 1 în speculații financiare la adresa propriei monede și în îndatorarea țării fără limite e gata să-și ducă misiunea sinistră până la capăt.

Din păcate, războaiele civile din PNL și din URSPlus, precum și cel dintre PNL și USRPlus vor face tot mai multe victime, în toate direcțiile.

În timpul ăsta: PNRR amânat la Sfântul așteaptă, vaccinare eșuată, deficitul de cont curent ajuns al doilea cel mai mare din UE, valul 4 la orizont...

De ce a fost demis ministrul Nazare?

Nu a vrut să facă plăți prin teritoriu acolo unde avea interes electoral candidatu’ Cîțu?

Nu a fost de acord cu poziția lui Cîțu care se face că plouă când vine vorba de impozitarea marilor multinaționale?

Fiindcă nu promovează Nazare “minunile” din bălăceala numită PNRR?

Nu are Nazare tricou și față de pernă cu moaca lu’ Cîțu?

Cui îi pasă de astea la guvernare? Ei dansează cu cuțitele boante scoase la luptă pentru ciolan, iar România se duce din ,,wooow” în ,,fleoșc”…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Alexandru Nazare a fost remaniat! Cine va fi noul ministrul al Finanțelor

Potrivit informațiilor obținute pe surse, premierul Florin Cîțu a trimis deja decretul privind revocarea lui Alexandru Nazare către președintele Klaus Iohannis. Din primele informații, se pare că acesta va fi înlocuit cu Dan Vilceanu, deputat PNL și apropiat lui Florin Cîțu. 

Potrivit surselor Antena 3, a existat o discuție pe această temă între Ludovic Orban și Florin Cîțu, Orban fiind împotriva acestui demers care îl privește pe ministrul Finanțelor. Discuția ar fi fost una destul de aprigă, ținând cont de faptul că ministrul de Finanțe s-ar fi opus planului premierului de a da, în perioada următoare, mai multe fonduri pentru primării.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, la scurt timp după apariția informației privind remanierea lui Alexandru Nazare, că nu a fost anunțat despre acest demers. 

”Eu am spus foarte clar că eu sunt mulțumit de activitatea miniștrilor din Partidul Național Liberal”, spune Orban.

×
Subiecte în articol: mihai tudose Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close