Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Adriean Videanu a fost de un cinism incredibil (VIDEO)

Mircea Badea: Adriean Videanu a fost de un cinism incredibil (VIDEO)

Mircea Badea: Adriean Videanu a fost de un cinism incredibil <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Apr 2008   •   23:36

Politicienii recurg la tot felul de metode pentru a fi populari şi pentru a atrage voturile electoratului. Unii dintre ei cântă, alţii merg cu metroul sau pe jos, în locul automobilului de serviciu sau personal. Acesta a fost şi subiectul emisiunii Sinteza Zilei de joi seara.

Mircea Badea, invitat în cadrul emisiunii, a remarcat că ?nu s-a făcut absolut nimic? din ceea ce a promis Adriean Videanu în campania electorală. ?Absolut nimic din ce a spus Videanu nu s-a facut, a fost de un cinism şi de un tupeu incredibil?, a spus Badea.

?Toţi primarii Capitalei din ultimii 20 de ani au minţit, s-au imbogăţit şi nu au făcut nimic. Sunt convins că şi de acum înainte toţi banii mei se vor duce în conturile lor?, a declarat Mircea Badea.

CE A PROMIS ADRIEAN VIDEANU ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

Invitatul permanent al emisiunii, jurnalistul Ion Cristoiu consideră că este foarte greu să fii politician în ziua de azi. ?Degeaba râdeţi de ei pentru că este foarte greu să fii politician şi va fi şi mai greu mai ales pentru cei care vor fi votaţi prin sistemul votului uninominal?, a declarat Cristoiu.

Jurnalistul a continuat precizând că şi el merge cu metroul, ca şi majoritatea Bucureştenilor dar i s-a părut ?amuzant? faptul că Vasile Blaga a mers singur cu metroul, fiind înconjurat de camere de luat vederi.

?Nu cred că electoratul se va mai lăsa prostit în acest an. Unul dintre clişee este mersul cu metroul, apoi în pieţe, al treilea în top va fi mersul cu bicicleta în oraş?, a spus Ion Cristoiu.

CE AU FĂCUT POLITICIENII PENTRU VOTURI

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close