Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, despre întâlnirea oamenilor lui Băsescu: Interesul lor numărul unu este: să nu intre la pârnaie, să fie bogați, șmecheri și să facă în continuare jocurile

Mircea Badea, despre întâlnirea oamenilor lui Băsescu: Interesul lor numărul unu este: să nu intre la pârnaie, să fie bogați, șmecheri și să facă în continuare jocurile

22 Sep 2014   •   12:11

Mihai Gâdea a prezentat duminică, la "Sinteza Zilei", imagini cu toţi oamenii lui Băsescu, împreună. Fotografiile au fost surprinse la o întâlnire secretă.

Cei care păreau certaţi au fost astfel regrupaţi într-o mare unire, iar întâlnirea lor ascunsă de ochii curioşilor are o miză extrem de importantă.

În data de 19 septembrie, la un hotel de lux din Bucureşti, oameni care erau împotriva regimului Băsescu şi-au dat mâna cu apropiaţii preşedintelui.

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediției de ast[zi a emisiunii "În gura presei" despre acest subiect.

"Mihai Gâdea a prezentat imagini cu oamenii lui Băsescu. Unii dintre ei mimau așa o dizidență față de Băsescu, mimau conflicte, dar când este cazul, toți își înoadă cozile instantaneu, întrucât, interesul lor numărul unu este: să nu intre la pârnaie, să fie bogați, șmecheri și să facă în continuare jocurile", a declarat Mircea Badea.

×
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close