Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, show total. Îl imită pe Iohannis și îl face praf pe "Tweety"

Mircea Badea, show total. Îl imită pe Iohannis și îl face praf pe "Tweety"

Mircea Badea, show total. Îl imită pe Iohannis și îl face praf pe "Tweety"
12 Iun 2019   •   23:51

Mircea Badea a făcut din nou show în platoul Antena 3. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a comentat în stilul său caracteristic momentul citirii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, de miercuri, din Parlament.

"Cu moțiunea de cenzură - mi se pare foarte tare. Dvs. l-ați văzut pe "Tweety"? Ăia care ne-au zis că 'ciuma roșie'  aruncă țara în aer l-au trimis pe "Tweety"să citească moțiunea.

A venit Gigel! Nu numai că era, dar îl și chema așa. A venit un 'gigel' pe care îl chema Gigel și care avea niște ochelari din cutiile de cereale, cred că își dă premiu la cinci cutii o pereche de ochelari așa.

Sau poate e închiriat la petreceri de copii: '- Pe cine vreți: pe Captain Planet? - Nuu! Pe Gigel!' 'Copii a venit Gigel - astăzi vă va citi o moțiune de cenzură'. 'Bravoo!' Uită-te la el: asta e moțiunea de cenzură a celor care vor să salveze țara? Nici nu trebuie să dai drumul la sonor. Dacă dai drumul la sonor e daună totală (...)

L-o fi trimis Iohannis? A zis așa - bine, i-a luat trei zile: 'Măi...' - asta a zis într-o zi. După aia, a doua zi a zis: ....'eu țin neapărat....' A treia zi: '... s-o citească moțiunea unul mai ridicol decât mine", a zis Mircea Badea.

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close