Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Trăim o nouă psihoză cu Serviciile de când a venit Băsescu şi a râgâit inepţia aia. El, care este cel mai securist din politica din România

Mircea Badea: Trăim o nouă psihoză cu Serviciile de când a venit Băsescu şi a râgâit inepţia aia. El, care este cel mai securist din politica din România

Mircea Badea: Trăim o nouă psihoză cu Serviciile de când a venit Băsescu şi a râgâit inepţia aia. El, care este cel mai securist din politica din România
15 Sep 2014   •   23:54

Laszlo Tokes, agent al serviciilor secrete maghiare, era un trădător de ţară, nu un spion, şi nu făcea muncă voluntară, fiind astfel plătit pentru ceea ce făcea.
 
Dezvăluirile despre Tokes au fost făcute de Filip Teodorescu, ofiţer de contraspionaj, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, Antena 3.

"Eu în general am o părere proastă despre ăştia din Serviciile Secrete, nu prea mi-au dat motive să cred că ar fi nişte lumini, sau ceva de genul. Însă i-am apreciat într-un singur lucru: nu au încercat să mă racoleze. Ceea ce este corect. Înseamnă că nu sunt chiar duşi cu pluta", a declarat Mircea Badea în dialogul pe care l-a avut cu invitaţii ediţiei de astăzi.

Întrebat ce părere are are despre faptul că Laszlo Tokes a primit ca şi decoraţiune "Steaua României", Mircea Badea a răspuns: "Faptul că un astfel de personaj este decorat de statul român, mi se pare odios".

"Trăim o nouă psihoză cu Serviciile de când a venit Băsescu şi a râgâit inepţia aia, având în vedere că această afirmaţie nu are cum să fie făcută vreodată de Traian Băsescu, care este cel mai securist din politica din România. Mai securist ca Băsescu nu este nimeni şi atunci de-aia este nelalocul ei. În rest sunt convins că sunt acopriţi şi în politică şi în presă, şi peste tot. Asta nu este o surpriză. ce să spun, a remarcat Băsescu că vara nu este ca iarna", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close