Antena 3 CNN Politică Mircea Diaconu MESAJ pentru președinte: Setul elementar de reguli pentru conviețuirea interumană trebuie respctat!

Mircea Diaconu MESAJ pentru președinte: Setul elementar de reguli pentru conviețuirea interumană trebuie respctat!

Mircea Diaconu MESAJ pentru președinte: Setul elementar de reguli pentru conviețuirea interumană trebuie respctat!
02 Mai 2014   •   23:02

Candidatul independent, Mircea Diaconu a răspuns prezent invitației în cadrul emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", unde a vorbit despre campania electorală, dar și despre ultimele apariţii ale celebrei blonde din politica românească, Elena Udrea, care a ţinut să se dea cu paraşută, dar şi despre susţinere necondiţionată pe care o primeşte partidul aceleaşi blonde, din partea preşedintelui Traian Băsescu.

"Mai este o carte care artrebui citită de domnul președinte actual: "Minima Moralia" a lui Andre Pleșu. Setul elementar de reguli pentru conviețuirea interumană, trebuie respctat! Este simplu și foarte clar: un prședinte nu este al unui partid, nu face partide dloc. În clipa aceea, concluzia firească, ca la matematică: nu este președinte! Genul acesta de comportament, egal, nu este președinte!", a declarat Mircea Diaconu.

"Știți ce mă sperie? În continuare mă sperie? În continuare mă sperie că zicem că se va termina, dar nu se va termina. În continuare, semnalele pe care le vedem în jur și genul ăsta de comportament denotă automat un fel de curaj la limita anormalului ", a mai continuat candidatul independent, Mircea Diaconu.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close