Antena 3 Politică Miron Mitrea: Politicienii din România s-au cam îmburghezit

Miron Mitrea: Politicienii din România s-au cam îmburghezit

22 Feb 2008   •   19:27
Miron Mitrea: Politicienii din România s-au cam îmburghezit

După o zi în care revenirea lui Adrian Năstase în conducerea PSD a încins spiritele în partid, urmează ?să intrăm în cantonament?. Invitaţi în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, preşedintele Senatului Nicolae Văcăroiu şi şeful de campanie al PSD, Miron Mitrea, au vorbit despre planurile din campanie, dar şi despre ratarea unei guvernări. Campania electorală va ţine liderii partidului departe de scandaluri, iar acest lucru este chiar mobilul liderului de campanie al PSD. ?Va fi vaccinul care ne va face să fim uniţi în perioada următoare. Noi nu am ştiut să mai ţinem între noi disputele normale din partid şi ne-am pus poalele în cap?, spune Miron Mitrea.

Şeful de campanie social-democrat a avut însă grijă să-şi avertizeze adversarii politici că nu ştie să conducă numai cu vorba bună. ?Dăm milităria jos din pod şi vreau, ca în campania condusă de mine, în PSD să se lucreze ca la privat?. ?Politicienii din România s-au cam îmburghezit şi foamea de luptă a cam trecut?, a precizat Mitrea.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close