Antena 3 CNN Politică Moise Guran, după ce în 2015 afirma că nu detestă nimic mai mult decât un jurnalist care intră în politică: S-au întâmplat prea multe în acești cinci ani

Moise Guran, după ce în 2015 afirma că nu detestă nimic mai mult decât un jurnalist care intră în politică: S-au întâmplat prea multe în acești cinci ani

Moise Guran a argumentat joi seara că "s-au întâmplat prea multe în acești cinci ani", în încercarea de a justifica trecerea de la meseria de ziarist la cariera de politician, după ce în 2015 afirma că nu detestă nimic mai mult decât "un jurnalist care intră în politică".

Moise Guran, după ce în 2015 afirma că nu detestă nimic mai mult decât un jurnalist care intră în politică: S-au întâmplat prea multe în acești cinci ani
16 Ian 2020   •   22:05

"Nu e nevoie să citezi din ce spuneam acum cinci ani. O spun și acum la fel. Am spus-o încă din prima declarație în care mi-am anunțat plecarea. Atâta doar că s-au întâmplat prea multe în acești cinci ani", a scris joi seara Moise Guran, pe contul său de Facebook , după ce un citat cu o afirmație a sa din urmă cu 5 ani a circulat intens pe rețelele sociale.

Ce spunea Moise Guran în 2015:

"Vă spun doar atât: nu detest nimic mai mult decat detest un jurnalist care își abandonează meseria pentru a intra în politică.

E o indecență în sine față de ea (de meserie), față de tine ca profesionist (cel mai des politicienii au fost mediocri în meseria lor de bază) dar este și o trădare față de public.

Dacă ești jurnalist și vrei să candidezi undeva, mai bine iei o pauză, câțiva ani, să nu te mai asocieze lumea cu ceea ce ai făcut înainte".

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close