Antena 3 CNN Politică Mona Muscă nu va reveni în politică

Mona Muscă nu va reveni în politică

Mona Muscă nu va reveni în politică
24 Aug 2008   •   09:45

După nenumărate speculaţii vehiculate recent în mediile politice şi în presa din România, Mona Muscă a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că nu intenţionează să participe la alegerile parlamentare nici alături de PD-L sau alt partid politic, nici în calitate de candidat independent.

Ea şi-a motivat decizia prin lipsa de încredere în instituţiile statului, între care a enumerat Parlamentul, partidele politice, Guvernul şi Justiţia: ?Nu pot să candidez pentru a mă încadra într-un sistem în care, deocamdată, nu mai cred.?

Mona Muscă a mulţumit membrilor PD-L care i-au propus revenirea în partid, în special lui Gheorghe Ştefan şi colegilor săi de la filiala PD-L Neamţ. A ţinut însă să precizeze că s-a retras din viaţa publică şi politică fără intenţia de a reveni.

Părerile politicienilor sunt împărţite în ceea ce priveşte anunţul făcut de Mona Muscă. Oricum, Gheorghe Ştefan nu renunţă. Preşedintele filialei de Neamţ a PD-L cel care i-a propus Monei Muscă revenirea în polică, susţine că va insista ca aceasta să se alăture filialei nemţene a partidului.

Vicepreşedintele PD-L Cezar Preda a calificat drept ?corect? gestul Monei Muscă de a nu reveni în politică, însă s-a arătat uimit de motivaţia acestei decizii. Cezar Preda susţine că Biroul Permanent Naţional al PD-L era decis să nu o primească pe Mona Muscă în partid. Tocmai de aceea, susţine vicepreşedintele democrat liberalilor, Mona Muscă a decis să nu se mai întoarcă în politică. Preşedintele democrat-liberalilor, Emil Boc a confirmat şi el că Mona Muscă nu a fost invitată oficial de PD-L să se alăture partidului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close