Antena 3 CNN Politică Motivarea lui Victor Ciorbea în cazul sesizării la CCR „este puerilă”. Băsescu: „E același supus PSD”

Motivarea lui Victor Ciorbea în cazul sesizării la CCR „este puerilă”. Băsescu: „E același supus PSD”

Motivarea lui Victor Ciorbea în cazul sesizării la CCR „este puerilă”. Băsescu: „E același supus PSD”
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Ian 2017   •   16:16

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat joi că motivarea Avocatului Poporului în cazul sesizării la CCR a legii care interzice persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului este puerilă, susţinând că Victor Ciorbea a rămas ''acelaşi supus al PSD''.

"Am văzut parte din motivare. Motivarea este absolut puerilă pentru că uitaţi-vă în legislaţia care îi priveşte pe magistraţi şi ei au aceeaşi restricţie, dacă au avut o condamnare nu mai pot fi magistraţi. Sunt şi alte categorii care au astfel de restricţii. Este evident că Victor Ciorbea a rămas acelaşi supus al PSD-ului, probabil datoriile, ratele la bănci îl fac să fie foarte supus, însă a intrat în jocul perfect al lui Dragnea. Nu a făcut sesizarea înainte ca să poată instala un Guvern marionetă şi o face acum în speranţa că Valer Dorneanu va avea alt punct de vedere decât acela pe care l-a avut când a semnat legea în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor în 2001. Este interesant de văzut şi metamorfoza la Valer Dorneanu, dacă este ceva de văzut", a spus Traian Băsescu, la Parlament, conform stiripesurse.ro

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea CCR Victor Ciorbea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close