Antena 3 CNN Politică Motivul invocat de Băsescu pentru nepublicarea rezultatelor medicale: E stricat aparatul de RMN (VIDEO)

Motivul invocat de Băsescu pentru nepublicarea rezultatelor medicale: E stricat aparatul de RMN (VIDEO)

Motivul invocat de Băsescu pentru nepublicarea rezultatelor medicale: E stricat aparatul de RMN (VIDEO)
13 Apr 2010   •   11:39

Traian Băsescu a explicat, luni, de ce nu au fost publicate rezultatele analizelor sale medicale. Şeful statului susţine că acestea nu sunt încă finalizate, pentru că aparatul de RMN de la spitalul unde şi le-a făcut este stricat. Prin urmare, spune preşedintele, investigaţiile au fost amânate.

"O să vă fac o mărturisire, nu vreau să jignesc pe nimeni dar eu aş fi foarte bucuros să fac publice rezultatele vizitei mele medicale pe care le am până la stadiul la care am reuşit să o fac. Trebuie să vă spun, spitalul care prin hotărâre CSAT trebuie să caute de sănătatea preşedintelui are RMN-ul ăla defect, şi până îi vin piesele nu pot termina vizita medicală. Am început-o în ianuarie, februarie", a spus Băsescu la postul B1 TV.

Şeful statului susţine că nu apelează la un alt spital pentru că se conformează unei decizii CSAT confomr căreia preşedintele îşi face analizele periodice la Spitalul Militar.

"Mi-au făcut un tomograf, nu ştiu care, cel care îţi face la cap, la plămâni, la nu ştiu ce şi mai este un aparat, că la mine o vizită medicală nu durează, îţi ia astăzi sângele, vin rezultatele la sânge, la urină, la ce mai e, şi abia pe urmă te bagă prin toată comisia aia de 13 medici, deci durează vreo şase ore o vizită medicală. Raportul mi s-a făcut, dar mai trebuie făcut şi acest control, RMN-ul, pentru a fi completă vizita medicală", a declarat Băsescu.

Spre finalul lunii februarie, au circulat zvonuri potrivit cărora şeful statului ar fi bolnav. Despre cei care le-au lansat, Traian Băsescu susţine că, atunci când "nu te pot bate cu votul, speră să te bată Dumnezeu, să te îmbolnăveşti".




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: analize medical RMN aparat
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close