Antena 3 CNN Politică Năstase: Băsescu m-a invitat la el acasă pentru a-mi spune că el nu dă dispoziţii procurorilor

Năstase: Băsescu m-a invitat la el acasă pentru a-mi spune că el nu dă dispoziţii procurorilor

Năstase: Băsescu m-a invitat la el acasă pentru a-mi spune că el nu dă dispoziţii procurorilor
02 Dec 2009   •   10:53

Adrian Năstase a respins acuzaţiile aduse de Traian Băsescu, potrivit cărora acesta ar fi mers la preşedinte acasă pentru a cere închiderea unor dosare. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD susţine că şeful statului a fost cel care l-a invitat la el acasă pentru a-i spune că "nu dă dispoziţii procurorilor".


"În timpul cunoscutei şedinţe a PSD de la Hotelul Confort, Traian Băsescu m-a sunat pe mobil să-mi spună că nu el este în spatele acţiunii împotriva mea. Eu îl acuzasem public că, prin intermediul lui Daniel Morar şi prin declaraţiile sale publice, a determinat măsurile de poliţie politică împotriva mea (autosesizarea DNA din 4 noiembrie 2005, etc). M-a invitat la el ACASĂ (aş fi putut sa merg acolo fără să fi fost invitat de el?) pentru a se justifica şi pentru a-mi spune c el nu dă dispoziţii procurorilor" susţine Adrian Năstase pe blog-ul său.

"La rândul meu, i-am spus că nu-l cred şi ne-am despărţit, eu păstrându-mi şi acum părerea că instrucţiunile respective le-a transmis prin intermediari", adaugă Năstase.

Social-democratul acuză totodată momentul ales de către candidatul susţinut de PD-L la prezidenţiale pentru a face aceste afirmaţii.

"Caracterul lui Băsescu se vede, încă o dată, din faptul că minte în legătură cu acea întâlnire şi, de asemenea, că minte în legătură cu ea ACUM, cu patru zile înainte de alegeri (...) Eu nu voi cădea în capcana pe care vrea să o întindă", mai notează Adrian Năstase.

Declaraţiile preşedintelui Consiliului Naţional al PSD vin după ce, miercuri dimineaţă, Traian Băsescu a declarat la Realitatea FM că Adrian Năstase este unul dintre cei care au mers la el acasă pentru a găsi o soluţie să se închidă anumite dosare.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close