Antena 3 CNN Politică Năstase: Traian Băsescu persistă în ?eroare?

Năstase: Traian Băsescu persistă în ?eroare?

Năstase: Traian Băsescu persistă în ?eroare?
Sursa foto: adrian nastase
06 Mai 2009   •   11:29

Asumarea de către preşedintele Traian Băsescu a erorii de a promulga legea salarizării profesorilor este taxată de Adrian Năstase pe blogul său. Fostul premier scrie că ?nu se întamplă nimic? în România când preşedintele recunoaşte că a greşit.

Acesta aminteşte că ?nu este prima dată când Traian Băsescu îşi pune cenuşă în cap?, menţionând creşterea salariilor la ANL, decorarea arbitrului Alexandru Deaconu, urările de succes pentru Anton Pandrea în alegerile pentru şefia CSM, nominalizarea ca premier a lui Calin Popescu Tariceanu.
Adrian Năstase crede că ?sunt fără îndoială multe , cum îi place lui Traian Băsescu să spună. Pentru preşedinte acestea nu sunt greşeli impardonabile, nu sunt gafe monumentale. Sunt doar erori. Erori care sunt comise nu de un funcţionar, deşi şi în acest caz ar fi foarte grav, ci ele sunt opera şefului statului.
Ceea ce este cu adevărat important este că Traian Băsescu persistă în eroareă. Traian Băsescu greşeşte atunci când afirmă că a greşit. El îşi ASUMĂ greşelile. Şi gata. Ca şi cum şi-ar fi cumpărat o perche de pantofi cu trei numere mai mici. Îşi asumă în faţa cui erorile? În faţa televizorului? Dacă guvernul îşi asumă răspunderea pentru o lege în parlament şi parlamentul votează o moţiune de cenzură, guvernul pleacă acasă?, scrie liderul PSD. Acesta consideră că ?acum oamenii descoperă ca erorile lui Băsescu nu-l costă pe Băsescu ci-i costă pe ei?.
Cu toate acestea, fostul premier consideră că ?deocamdată, nu ne rămâne decât să numărăm ?erorile? prezidenţiale şi să aşteptăm votul din noiembrie?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase asumarea raspunderii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close