Antena 3 Politică Nica: Remanierea mea aruncă România într-o criză politică extrem de periculoasă (VIDEO)

Nica: Remanierea mea aruncă România într-o criză politică extrem de periculoasă (VIDEO)

28 Sep 2009   •   13:46
Nica: Remanierea mea aruncă România într-o criză politică extrem de periculoasă (VIDEO)
Sursa foto: Dan Nica

O remaniere guvernamentală în momentul de faţă aruncă România într-o criză politică extrem de periculoasă, iar suprapusă peste criza economică poate avea consecinţe grave, responsabilitatea revenind lui Băsescu şi Boc, a declarat luni, ministrul de Interne, Dan Nica, vizat de anunţul premierului Emil Boc privind demiterea sa din această funcţie.
"Aş dori să vă spun, în calitate de viceprim-ministru al Guvernului României şi de ministru de Interne, că acest atac din cursul zilei de azi aruncă România într-o criză politică fără precedent , o criză politică extrem de periculoasă, care, suprapusă peste criza economică, poate să aibă efecte deosebit de complexe şi de grave asupra tuturor românilor", a spus Nica.
El a acuzat că responsabilitatea declanşării acestei crize le revine lui Traian Băsescu şi Emil Boc, deranjaţi de anchetele Ministerului de Interne.
"Ceea ce Ministerul de Interne a făcut în mod natural, (a fost, n.r.) să ia măsurile necesare de prindere şi de sancţionare a celor care au încălcat legea la alegerile pentru PE, şi din păcate sunt mulţi care se fac că nu ştiu câte persoane au fost trimise în judecată, câte persoane au dosare penale... şi niciun fel de reacţie în privinţa unor politruci de la AEP care şi azi au refuzat să pună la dispoziţie liste erlectorale permanente. Ministerul de Interne a mai deranjat şi deranjează pentru că lupta împotriva criminălităţii organizate, împotriva celor care fură în ţara asta, a dovedit că acţiunile pe care poliţia le desfăşoară deranjează.Tuturor acestora le spun să-şi bage minţile în cap", a explicat Nica, încurajat şi de sprijinul manifestat de Psd pentru reconfirmarea sa în funcţie.


Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close