Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "Continuăm să oferim sprijin direct și rapid statului ucrainean, puternic afectat de agresiunea rusă"

Nicolae Ciucă: "Continuăm să oferim sprijin direct și rapid statului ucrainean, puternic afectat de agresiunea rusă"

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că România continuă să ofere sprijin direct şi rapid Ucrainei, puternic afectată de agresiunea rusă.

Nicolae Ciucă: "Continuăm să oferim sprijin direct și rapid statului ucrainean, puternic afectat de agresiunea rusă"
Sursa foto: Facebook Guvernul României
de Claudia Popovici    |    18 Apr 2022   •   19:50

"Continuăm să oferim sprijin direct și rapid statului ucrainean, puternic afectat de agresiunea rusă.

11 ambulanțe, complet echipate și funcționale, au pornit spre Ucraina astăzi, donate pentru evacuarea răniților și acordarea ajutorului medical de urgență.

Misiunea umanitară cu numărul 29 a fost operaționalizată prin intermediul HUB-ului de la Suceava, primul Centru logistic european pentru primirea asistenței umanitare.

România este alături de Ucraina și poporul ucrainean în suferință și va oferi în continuare sprijin", scrie Guvernul României pe pagina de Facebook a instituției.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nicolae Ciucă: "Nu am crescut nicio taxă. Avem cel mai mare buget de investiții din ultimii 30 de ani"

Nicolae Ciucă a afirmat la Radio România Actualități că România dispune şi de 80 de miliarde de euro, bani care oferă posibilitatea dezvoltării economiei şi asigurării de locuri de muncă.  

"Nu am crescut nicio taxă, iar această predictibilitate este un atu important. Anul acesta avem cel mai mare buget de investiţii din ultimii 30 de ani prevăzut în buget - 88 de miliarde de lei. De asemenea, am luat toate măsurile pentru a putea să absorbim, să atragem o sumă cât mai mare din bani europeni.

Discutăm de 80 de miliarde de euro, care asigură atât stabilitate, dar oferă posibilitatea să dezvoltăm economia, oferă posibilitatea să putem să asigurăm locuri de muncă, oferă posibilitatea să ne gândim că prin această creştere economică putem să asigurăm României reducerea decalajului între ţările din zona de est şi ţările din zona de vest", a transmis premierul Nicolae Ciucă.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Ucraina
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close