Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "Echipa de negociere a PNL urmează să se întrunească miercuri să stabilească elementele de negociere pentru formarea guvernului"

Nicolae Ciucă: "Echipa de negociere a PNL urmează să se întrunească miercuri să stabilească elementele de negociere pentru formarea guvernului"

Fostul premier desemnat Nicolae Ciucă a declarat, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, că urmează ca echipa de negociere a liberalilor să se întrunească miercuri pentru a stabili elementele de negociere cu celelalte partide pentru formarea guvernului.

Nicolae Ciucă: "Echipa de negociere a PNL urmează să se întrunească miercuri să stabilească elementele de negociere pentru formarea guvernului"
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2021   •   23:29

"Nu s-a stabilit absolut nimic, vă spun cât se poate de onest şi sincer. Urmează ca mâine echipa de negocieri să se întrunească şi să stabilească elementele de negociere şi, în funcţie de modul de cum decurg negocierile, se întorc în Biroul politic şi vom lua decizia", a afirmat marţi Ciucă, potrivit Agerpres.

El a spus că în şedinţa Biroului Politic Naţional "s-a discutat doar flexibilizarea mandatului, pentru că a fost pe guvern minoritar".

"Acum s-a permis echipei de negociere să poate să abordeze ambele partide să vadă care ar putea fi condiţiile pentru guvernare", a mai spus Nicolae Ciucă.

Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, marţi, flexibilizarea mandatului de negociere cu forţele democratice din Parlament, precum şi echipa de negociere.

Florin Cîțu: ”Vrem să facem această guvernare în jurul PNL, cu premier liberal”

"Îi asigur pe români că orice guvernare vom face, nu vom devia de la obiectivele noastre de a avea o Românie modernă, liberală, cu un parcurs european", a mai spus liderul PNL.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close