Antena 3 CNN Politică Nicolăescu: Cred că Parlamentul trebuie să decidă legitimitatea cu care un referendum este validat sau nu

Nicolăescu: Cred că Parlamentul trebuie să decidă legitimitatea cu care un referendum este validat sau nu

Nicolăescu: Cred că Parlamentul trebuie să decidă legitimitatea cu care un referendum este validat sau nu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Iul 2012   •   17:56

USL are toată dorinţa de a pune în acord legea referendumului cu recomandările CCR, cu recomandările Comisiei de la Veneţia, şi cred că Parlamentul este cel care trebuie să decidă legitimitatea cu care un referendum este validat sau nu, a declarat, vineri, deputatul PNL Eugen Nicolăescu.

Nicolaescu a subliniat că referendumul de la 29 iulie reprezintă "posibilitatea constituţională a poporului român de a îi spune adio lui Traian Băsescu". De asemenea, el "reprezintă voinţa poporului român de a trimite acasă preşedintele suspendat de Parlament".   

Deputatul PNL a ţinut să întrebe unde anume au fost membrii Parlamentului Popular european când "Băsescu a promis multe şi a uitat să îndeplinească, a încurajat corupţia, patronajul şi corupţii din PDL (...), a făcut bişniţă şi are venituri mai mult mai mari pentru un bugetar, (...), a interpretat Constituţia după bunul plac şi a dispus fabricarea de dosare oponenţilor politici".



×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close