Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan, reacție după întâlnirea de la Cotroceni: „Cred că Liviu Dragnea este îngrijorat...”

Nicușor Dan, reacție după întâlnirea de la Cotroceni: „Cred că Liviu Dragnea este îngrijorat...”

Nicușor Dan, reacție după întâlnirea de la Cotroceni: „Cred că Liviu Dragnea este îngrijorat...”
Sursa foto: Foto: Nicusor Dan/Facebook
11 Ian 2017   •   17:36

Președintele USR Nicușor Dan a scris, pe Facebook, după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu premierul Sorin Grindeanu și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, că speră că au discutat ”despre urgențele României”, enumerând câteva puncte referitoare la ”o guvernare transparentă” și ”menținerea deficitului bugetar sub 3 la sută”.

”Sperăm că președintele Klaus Iohannis, premierul Sorin Grindeanu și Ministrul Finanțelor Viorel Ștefan au discutat despre urgențele României:
O guvernare transparentă, competentă și eficientă. Menținerea deficitului bugetar sub 3% pentru a nu îndatora țara doar pentru că PSD a mințit în campania electorală. Alocarea a 6% din PIB pentru educație și sănătate și îmbunătățirea infrastructurii din cele două domenii precum și a calității acestor două servicii publice. Deschiderea șantierelor pentru autostrăzi pe tronsoanele lăsate la cheie. Educația să fie prioritatea guvernării nu Cenușăreasa ei prin reinstalarea în funcție a foștilor directori de școli sau a unor candidați care au luat nota 2 la examen și prin repornirea fabricile de doctorate. Schimbarea filosofiei bugetare prin construirea unor bugete multianuale astfel încât guvernele să nu se mai trezească, la sfârșitul fiecărui an, că veniturile sunt mai mici decât au prognozat. Investiții în industriile cu potențial să creeze produse de valoare înaltă astfel încât România să nu rămână țara salariilor mici și a exporturilor de materii prime. Cred că Liviu Dragnea este îngrijorat în legătură cu această întâlnire și că Sorin Grindeanu ar putea pune interesele societății deasupra intereselor PSD și ale lui, personale”
, a scris Nicușor Dan.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close