Noi probleme în USR. O organizaţie a trecut în întregime la PNL

27 Ian 2020   •   17:11
Noi probleme în USR. O organizaţie a trecut în întregime la PNL Foto: Agerpres

Membrii organizaţii USR Zăneşti s-au înscris, în bloc, în PNL, săptămâna trecut, fiind nemulţumiţi de stilul de conducere al lui Dan Barna. Anunţul a fost făcut pe Facebook de fostul preşedinte al organizaţiei, Emil Constantin, care a adăugat că filiala USR Neamţ a devenit „o societate cu acţionar unic”.

„USR însemna cândva o poezie frumoasă, recitată de un copil inocent. Pe măsură ce timpul a trecut, am descoperit că Politica Altfel nu era deloc cea la care mă aşteptam. Regret să spun că am constatat că în USR democraţia şi spiritul de echipă au valoare doar de slogan. Uşor-uşor, USR Neamţ mi s-a arătat a fi mai degrabă o societate cu acţionar unic, în care nu conta decât ascultarea şi obedienţa. De aceea, oamenii pe care i-am adus alături s-au demotivat treptat şi s-au retras. Am ajuns să fiu judecat şi marginalizat de colegii de nivel superior pentru că aveam puncte de vedere care nu conveneau. Nu pot fi performant şi nu pot rămâne într-un partid în care diferenţa de opinie şi gândirea critică sunt sancţionate ca delicte”, a scris Emil Constantin pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close