Antena 3 CNN Politică Ofensivă de stânga. Diaconescu vrea şefia PSD, Ponta se vede primarul Capitalei

Ofensivă de stânga. Diaconescu vrea şefia PSD, Ponta se vede primarul Capitalei

Ofensivă de stânga. Diaconescu vrea şefia PSD, Ponta se vede primarul Capitalei
31 Ian 2008   •   10:41

Cristian Diaconescu vrea şefia partidului Social Democrat, iar Victor Ponta doreşte scaunul de primar al Capitalei, anunţă jurnaliştii de la Cotidianul. Vremuri negre pentru preşedintele Mircea Geoană, care este slab cotat în sondaje, spune Ponta. Diaconescu a declarat că nu exclude perspectiva candidaturii la şefia PSD şi că ?va participa la competiţei atunci când se va pune problema?.

Cristian Diaconescu a fost numit posibil înlocuitor al lui Geoană încă de anul trecut, el bucurându-se de o imagine foarte bună în partid, cât şi de sondaje favorabile, explică cei de la Cotidianul. Se pare că Diaconescu este susţinut de preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta susţine candidatura lui Diaconescu, invocând imaginea proastă a lui Geoană în sondaje şi intenţia sa de a ?sacrifica? alţi lideri PSD care se bucură de sondaje favorabile, trimiţându-i în Parlamentul European.

Ponta intenţionează să candideze la Primăria Capitalei şi implicit să înceapă lupta internă cu Marian Vanghelie. ?Noi facem niste sondaje de opinie şi dacă eu am cele mai multe şanse, candidez. Daca Vanghelie are cele mai multe şanse, candideaza el.

Eu imi doresc foarte tare să îl punem candidat pe cel care are şansele cele mai mari, să nu pierdem din primul tur, măcar să intrăm în turul al doilea?, a explicat Victor Ponta.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close