Antena 3 CNN Politică Orban: Nu-l consider pe Băsescu preşedintele României, ci un atentat la adresa democraţiei

Orban: Nu-l consider pe Băsescu preşedintele României, ci un atentat la adresa democraţiei

Orban: Nu-l consider pe Băsescu preşedintele României, ci un atentat la adresa democraţiei
Sursa foto: Ludovic Orban
07 Dec 2009   •   18:25

Traian Băsescu nu poate fi considerat preşedintele României, ci un atentat la democraţie deoarece este de neconceput ca cineva să câştige voturi prin ameninţare, şantaj şi numărători false, a declarat luni prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

?Faptul că Traian Băsescu se proclamă victorios, mă face să constat ca au trecut degeaba 20 de ani. Eu nu-l consider pe Traian Băsescu preşedintele României, consider că ceea ce s-a întâmplat a reprezentat un atentat la adresa democraţiei. După 20 de ani de la Revoluţie, nu mi-aş fi imaginat să se câştige voturi în acest fel, prin ameninţări, şantaj, numărători false? a afirmat Orban care a invocat faptul că la niciun proces verbal nu se închid cheile şi datele PNL nu corespund în mare parte cu cele prezentate de BEC.

În ceea ce priveşte constituirea noului guvern, Orban a recunoscut că a avut astăzi o întrevedere cu liderii UDMR pe aceast temă.

?Avem un acord de colaborare şi în mod evident am analizat situaţia prezentă şi am investigat posibilităţile de poziţionare în raport cu situaţia dată. Noi suntem consecvenţi în respectarea angajamentelor pe care ni le-am asumat? a mai spus Orban.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close