Antena 3 CNN Politică Pandele răspunde atacurilor preşedintelui: Nu e vina familiei mele că Ioana Băsescu este subiectul unei anchete parlamentare

Pandele răspunde atacurilor preşedintelui: Nu e vina familiei mele că Ioana Băsescu este subiectul unei anchete parlamentare

Pandele răspunde atacurilor preşedintelui: Nu e vina familiei mele că Ioana Băsescu este subiectul unei anchete parlamentare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    14 Apr 2014   •   10:59

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, îi răspunde preşedintelui Traian Băsescu. Edilul a declarat pentru ştiripesurse.ro că nu este vina familiei sale că Ioana Băsescu este subiectul unei anchete parlamentare.


"Cred că nu e vina mea şi aş vrea să cred că nici vina familiei mele că se întâmplă lucru acesta. (...) Dacă instanţele vor hotărî în România ca să merg la puşcărie asta e, ce să facem, dar cred că (...) democraţia trebuie făcută altfel. Probabil domnul comandant Băsescu era supărat şi este supărat de ce se întâmplă în ultimul timp, ţinând cont de anumite comisii, comentarii care s-au făcut. (...)

Îi înţeleg nemulţumirea domnului comandant Băsescu pentru faptul că în momentul de faţă unul din copiii dumnealui este subiectul unei anchete a unei comisii parlamentare. Dar cred că nu este vina mea şi nu cred că nici a familiei mele că se întâmplă lucrul acesta.

În rest, să fim sănătoşi. Este Săptămâna Mare a Paştelui, să dea bunul Dumnezeu să avem înţelepciune şi bucuroşi le-om duce pe toate", a declarat edilul din Voluntari, Florentin Pandele.


"Nu te poţi lua după o doamnă a cărei instruire este rezultată din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie să ştii putin drept. Doamna cunoscătoare, doamna căsătorită tot cu un comandant, cu primarul de la Voluntari. Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, daca nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a declarat Traian Băsescu.
 
Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close