Antena 3 CNN Politică Paranormalul din politică: Năstase, Iliescu şi Vanghelie, despre "Flacăra Violet" şi "atacurile energetice" (VIDEO)

Paranormalul din politică: Năstase, Iliescu şi Vanghelie, despre "Flacăra Violet" şi "atacurile energetice" (VIDEO)

Paranormalul din politică: Năstase, Iliescu şi Vanghelie, despre "Flacăra Violet" şi "atacurile energetice" (VIDEO)
18 Ian 2010   •   11:03
Tu cum comentezi "atacurile energetice" din ultimul timp? Postează opinia ta în legătuă cu "Flacăra Violet" care "arde" în partide şi în declaraţiile politicienilor.

Discuţiile pe marginea presupuselor energii de care s-ar fi folosit unii politicieni în câştigarea alegerilor continuă. Întrebat ce părere are despre aceste fenomene, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni dimineaţă, că nu cunoaşte foarte bine acest domeniu, dar că "energii există peste tot".

"Mi-e greu să vă dau detalii. Nu am elemente suplimentare. Eu cred că puteţi să le obţineţi mult mai bine, aceste detalii, de la Mircea Geoană, de la Mihaela Geoană. Energii există peste tot. Şi electrică, probabil şi energie de alt tip... Cred că suntem înconjuraţi de fenomene, de transferuri de energie, dar nu îmi place să fac speculaţii în zone pe care le cunosc mai puţin", a spus Năstase.



ADRIAN NĂSTASE, DESPRE ATACURILE ENERGETICE


La rândul său, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, susţine că discuţiile din PSD pe aceste teme reprezintă o întoarcere la Nostradamus, subliniind că acum se trăieşte în secolul XXI.

Întrebat cum comentează afirmaţiile referitoare la presupusele "atacuri energetice", Ion Iliescu a răspuns: "Ne întoarcem la Nostradamus? Suntem în secolul XXI!".

Pe dea altă parte, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, susţine că, deşi nu cunoaşte foarte multe detalii despre acest "fenomen", o să înceapă să poarte cravate mov.

"Nu m-am documentat pe tema asta. Însă am nişte cravate violet şi o să încep să le port dacă aşa stau lucrurile", a declarat Marian Vanghelie.

Tot despre atacuri energetice a vorbit din nou, luni dimineaţă, şi preşedintele Tineretului Social Democrat, Nicolae Bănicioiu. Acesta susţine că va căuta mai multe informaţii şi că în staff-ul lui Traian Băsescu au existat specialişti în paranormal.

"Voi face o anchetă personală ca să-mi explic sau nu anumite lucruri. Atât. Voi căuta informaţii, pentru că nu pot să mă pronunţ despre nişte lucruri despre care eu până acuma nu am auzit sau n-am crezut", a declarat Bănicioiu.

"Era vorba despre nişte persoane din staff-ul domnului Băsescu care ştiu că sunt specialişti în paranormal. Atât. Vreau să cer mai multe informaţii", a mai spus Bănicioiu.

NICOLAE BĂNICIOIU, DESPRE ATACURILE ENERGETICE


Declaraţiile vin după ce Mihaela Geoană, soţia liderului PSD, a afirmat recent că felul în care Mircea Geoană a reacţionat în anumite momente din confruntarea pentru prezidenţiale a fost rezultatul atacurilor energetice la care a fost supus.

MIHAELA GEOANĂ, DESPRE ATACURILE ENERGETICE





Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Adrian Nastase flacara violet
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close