Antena 3 CNN Politică PDL invită din nou PNL la o guvernare de dreapta după alegerile din 6 decembrie

PDL invită din nou PNL la o guvernare de dreapta după alegerile din 6 decembrie

PDL invită din nou PNL la o guvernare de dreapta după alegerile din 6 decembrie
Sursa foto: Gheorghe Flutur
04 Dec 2009   •   16:13

PDL îşi reiterează apelul către liberali pentru formarea unei guvernări de dreapta. Vicepreşedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur, a declarat vineri că partidul său îi invită pe liberali, duminică seară, după publicarea exit-poll-urilor, la o întâlnire pentru formarea unui guvern de dreapta în România. Flutur a mai recomandat electoratului liberal să voteze duminică în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe singurul candidat de dreapta, Traian Băsescu.
În opinia lui Flutur, confruntarea de joi seară dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană ar fi demonstrat că liderul PSD este "prizonier al unor carteluri media şi economice", a fugit în toată campania electorală de dezbaterile dintre candidaţi.
"Mircea Geoană a fost ocupat, în special seara, la şedinţele de terapie politică de la vila lui Sorin Ovidiu Vântu", a spus Flutur, precizând că o concluzie a acestei campanii electorale este aceea că nici casa de filme trucate a lui Dinu Patriciu nu-i ajută, nici guvernul "de noapte de la Grivco", nici "terapia politică la ceas de noapte de la vila lui Sorin Ovidiu Vântu nu i-a fost de folos lui liderului PSD".
"Domnul Geoană pierde", a avertizat Gheorghe Flutur înainte de a relua oferta către liberali să vină alături de PDL pentru crerea unui guvern de dreapta după alegerile din 6 decembrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close