Antena 3 Politică Pe cine vrea PNL la șefia Senatului

Pe cine vrea PNL la șefia Senatului

29 Ian 2020   •   23:17
Pe cine vrea PNL la șefia Senatului Foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că liberalii vor încerca să-şi impună candidatul la preluarea conducerii Senatului cu "argumente normale", punctând faptul că PSD va avea probleme, întrucât deşi formal deţin majoritatea, sunt "mulţi care-şi doresc" şefia Camerei superioare.

"Aici au probleme că-s mulţi care-şi doresc. Nu aţi văzut că data trecută l-au susţinut pe Teodor Meleşcanu, adică un om din afara partidului. Dumneavoastră credeţi că, cei 69 de senatori care mai figurează formal la PSD mai ascultă toţi de comanda PSD şi vor vota toţi candidatul pe care-l propune PSD, cu atât mai mult cu cât sunt mai mulţi care-şi doresc", a declarat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea Plus, întrebat ce va face PNL în privinţa alegerii unui nou preşedinte al Senatului în condiţiile în care PSD deţine majoritatea în Camera superioară a Parlamentului.

Întrebat cum va proceda PNL pentru a o instala la şefia Senatului pe Alina Gorghiu, premierul a spus: "Dumneavoastră credeţi că, cei 69 de senatori care mai figurează formal la PSD mai ascultă toţi de comanda PSD şi vor vota toţi candidatul pe care-l propune PSD, cu atât mai mult cu cât sunt mai mulţi care-şi doresc".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close