Antena 3 CNN Politică Pe cine vrea PNL la șefia Senatului

Pe cine vrea PNL la șefia Senatului

Premierul Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat că liberalii vor încerca să-şi impună candidatul la preluarea conducerii Senatului cu "argumente normale", punctând faptul că PSD va avea probleme, întrucât deşi formal deţin majoritatea, sunt "mulţi care-şi doresc" şefia Camerei superioare.

Pe cine vrea PNL la șefia Senatului
Sursa foto: Foto: Gov.ro
29 Ian 2020   •   23:17

"Aici au probleme că-s mulţi care-şi doresc. Nu aţi văzut că data trecută l-au susţinut pe Teodor Meleşcanu, adică un om din afara partidului. Dumneavoastră credeţi că, cei 69 de senatori care mai figurează formal la PSD mai ascultă toţi de comanda PSD şi vor vota toţi candidatul pe care-l propune PSD, cu atât mai mult cu cât sunt mai mulţi care-şi doresc", a declarat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea Plus, întrebat ce va face PNL în privinţa alegerii unui nou preşedinte al Senatului în condiţiile în care PSD deţine majoritatea în Camera superioară a Parlamentului.

Întrebat cum va proceda PNL pentru a o instala la şefia Senatului pe Alina Gorghiu, premierul a spus: "Dumneavoastră credeţi că, cei 69 de senatori care mai figurează formal la PSD mai ascultă toţi de comanda PSD şi vor vota toţi candidatul pe care-l propune PSD, cu atât mai mult cu cât sunt mai mulţi care-şi doresc".

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close