Antena 3 Politică Petre Roman s-a înscris în proiectul politic a lui Ilan Laufer

Petre Roman s-a înscris în proiectul politic a lui Ilan Laufer

de M.V    |    07 Feb 2020   •   14:44
Petre Roman s-a înscris în proiectul politic a lui Ilan Laufer
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3

Petre Roman și economistul Mircea Coșea s-au înscris în PSL (Platforma Social Liberală), proiectul înființat de Ilan Laufer. Anunțul a fost făcut de Laufer, chiar pe pagina de Facebook.

Petre Roman și Mircea Coșea se alătură celui mai ambițios start-up politic din Europa

Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alătură două personalități marcante. Petre Roman, fost prim-ministru al României, și Mircea Coșea, fost europarlamentar, doctor în economie și președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză Economică, au devenit ambasadori pentru „România 10 în 10”, primul proiect de țară al ultimilor 15 ani, inițiat sub egida PSL.

Anunțul oficial va fi făcut cu ocazia Conferinței Naționale a formațiunii, eveniment care are loc la Poiana Brașov mâine 8 februarie.

Petre Roman va prezenta cu această ocazie Pactul național pentru dezvoltare sustenabilă și creștere a calității vieții „Evoluție ecologică prin revoluție tehnologică,” care cuprinde o viziune privind modernizarea României și crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea economiei verzi. Semnatarii Pactului, Petre Roman, Ilan Laufer și Alexandru Coita au agreat în cadrul documentului (foto) un plan de măsuri care va transforma România într-un lider la nivel european în domeniul sustenabilității.

„Modernizarea României și alinierea la cele mai performante economii din Uniunea Europeană înseamnă schimbarea modelului de dezvoltare al țării prin promovarea economiei verzi, generând un echilibru între adoptarea noilor tehnologii și nevoile de reducere a poluării și de combatere a schimbărilor climatice.” – Petre Roman

Mircea Coșea va coordona proiectul care va asigura un salariu minim de 1000 de euro și dublarea tuturor veniturilor românilor într-un interval de maxim 10 ani (foto).

„Venituri duble pentru români este o inițiativă ambițioasă, dar posibilă. În cel mult 10 ani, românii pot atinge același nivel de trai ca în Spania și Italia. Mă bucur să mă alătur acestei echipe politice puternice pentru ca împreună să atingem un obiectiv esențial pentru români.” – Mircea Coșea

Conferința Națională a PSL are loc mâine, 8 februarie, începând cu ora 14, la Poiana Brașov, Hotel Piatra Mare. La eveniment participă peste 250 de lideri ai formațiunii, reprezentând toate cele 42 de județe și cele 6 sectoare ale Capitalei. Delegații prezenți vor decide strategia de abordare a alegerilor locale și parlamentare și vor lua în discuție propunerile de candidaturi pentru cele două scrutine electorale.

Dacă doriți să vă alăturați celui mai ambițios start-up politic din Europa și să contribuiți la construcția proiectului de țară România 10 în 10, vă rugăm să ne transmiteți CV-ul dvs la adresa de e-mail [email protected]”, scrie Ilan Laufer.

×
Subiecte în articol: Petre Roman ilan laufer

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close