PNL începe atacurile la PSD, după ruperea USL: Se încearcă destabilizarea partidului, prin tactica momirii, cumpărării

de M.Z.    |    28 Feb 2014   •   16:16

PNL acuză PSD că a dat sarcini fiecărei filiale social-democrate să racoleze cel puţin câte un parlamentar liberal, precizând că aceste informaţii au fost confirmate de reprezentanţi ai PNL care au fost contactaţi în acest sens. 

"Partidul Naţional Liberal a luat la cunoştinţă faptul că PSD a trasat sarcina fiecărei filiale social-democrate din întreaga ţară să racoleze minim un parlamentar al PNL. Informaţiile sunt confirmate de reprezentanţi PNL care au fost contactaţi în acest sens de către liderii PSD", se arată într-un comunicat al PNL remis vineri.

În opinia liberalilor, aceste practici sunt "dovada disperării social-democraţilor".
 
"PNL condamnă aceste practici şi este dezamăgit de faptul că, în 2014, PSD recurge la astfel de metode grosolane, specifice începutului anilor '90. De asemenea, astfel de încercări sunt dovada clară a disperării social-democraţilor, care în încercările lor de a destabiliza PNL s-au lovit de credinţa comună şi de ataşamentul fiecărui liberal faţă de partidul pe care-l reprezintă", se mai arată în comunicat. 

Mai mult, purtătorul de cuvânt al liberalilor a vorbit, în acest caz, despre "tactica momirii, a cumpărării". 
 
"Se încearcă atragerea unor parlamentari pentru destabilizarea PNL. Se vede foarte mult că cineva se teme de PNL, cum se teme şi de Iohannis şi nu a dorit să-l pună în funcţie. Dar PNL rămâne unit" a spus purtătorul de cuvânt al PNL, Cristian Pocora, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 

Parteneri
x close