Antena 3 CNN Politică PNL şi-a lansat candidaţii pentru primăria Capitalei şi pentru cele şase sectoare

PNL şi-a lansat candidaţii pentru primăria Capitalei şi pentru cele şase sectoare

PNL şi-a lansat candidaţii pentru primăria Capitalei şi pentru cele şase sectoare
20 Apr 2008   •   13:12

PNL Bucureşti şi-a prezentat duminică oferta electorală pentru Capitală. Ludovic Orban, preşedintele PNL Bucureşti este candidatul la Primăria Capitalei. Marele absent de la această lansare a fost chiar preşedintele partidului, premierul Călin Popescu Tăriceanu. Orban a încercat să scuze lipsa liderului liberal, prin faptul că Tăriceanu este la alte lansări, în ţară.

Candidatul PNL la primăria Capitalei, Ludovic Orban a fost introdus în scenă de selecţionerul echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă, şi de interpretul Dan Bittman. Orban a explicat că duce viaţa unui bucureştean normal, care trăieşte la bloc şi ştie ce înseamnă traficul printr-un oraş supraaglomerat.

Liberali au prezentat oficial şi candidaţii pentru sectoarele capitalei. Astfel la Primăria sectorului 1 candidatează actualul primar Andrei Chiliman. La sectorul 2, candidează Dragoş Dincă, directorul INA, iar la sectorul 3 secretarul de stat în Ministerul Muncii, Teodora Bertzi. Pentru sectorul 4, a fost validat managerul unui lanţ hotelier, Andrei Petrescu, iar la sectorul 5 managerul Spitalului de boli infecţioase ?Victor Babeş?, Sorin Cristian Banu. Candidatul pentru sectorul 6 este secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Antonel Tănase.

LUDOVIC ORBAN A FOST INTRODUS ÎN SCENĂ DE VICTOR PIŢURCĂ 

Antena 3

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close