Antena 3 CNN Politică Ponta, despre demisiile liderilor PDL: Îmi creează sentimentul că se face dreptate

Ponta, despre demisiile liderilor PDL: Îmi creează sentimentul că se face dreptate

Ponta, despre demisiile liderilor PDL: Îmi creează sentimentul că se face dreptate
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2012   •   22:43

Ce se întâmplă în acest moment cu PDL, toţi aceşti oameni care se pulverizează şi se acuză de ceea ce mass-media şi opoziţia le spuneau de atâta timp, îmi creează sentimentul că se face dreptate, a declarat premierul Victor Ponta în cadrul ediţiei de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Întrebat ce părere despre evenimentele din cadrul PDL la care întreaga ţară a asistat în ultimele 24 de ore, Ponta a declarat că, deşi nu se bucură în general, de răul altora, este foarte fericit când se face dreptate.

"Nu mă bucur în general de răul altora, însă am o fire justiţiară şi sunt foarte fericit când se face dreptate. Cred că ce se întâmplă în acest moment cu PDL, toţi aceşti oameni care se pulverizează şi se acuză de ceea ce mass-media şi opoziţia le spuneau de atâta timp, îmi creează sentimentul că se face dreptate. Mai este însă un pas mare până la dreptatea juridică, pentru că cei care au încălcat legea şi au făcut averi şi distrus vieţi ar trebui să plătească juridic", a spus Ponta, la Antena 3.

"Astăzi nu m-am bucurat de răul altuia, dar cred că se face dreptate. Şi cred că liderii PDL încep să plătească răul pe care l-au făcut oamenilor" a adăugat Ponta.



Membrii Biroului Permanent Naţional al PDL, în frunte cu Emil Boc, şi-au depus demisiile, joi, după mai mult de 6 ore de discuţii, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei pdl Victor Ponta Antena 3
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close