Antena 3 Politică Ponta nu renunţă la prietenia cu UDMR. Trei membri ai Uniunii maghiarilor sunt în guvern

Ponta nu renunţă la prietenia cu UDMR. Trei membri ai Uniunii maghiarilor sunt în guvern

de M.Z.    |    05 Ian 2013   •   23:33
Ponta nu renunţă la prietenia cu UDMR. Trei membri ai Uniunii maghiarilor sunt în guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul Victor pare să nu vrea să renunţe la prietenia cu UDMR. În prezent, în guvernul Ponta se regăsesc trei membri ai Uniunii Democrate a Maghiarilor din România.

Cei trei politicieni sunt Gyorgy Frunda, Kiraly Andras Gyorgy şi Beatrix Gered.Gyorgy Frunda este consilier al premierului Ponta, pe probleme juridice, internaţionale şi de minorităţi.

Kiraly Andras Gyorgy ocupă funcţia de secretar de stat în Ministerul Educaţiei, în timp ce Beatrix Gered, până acum vicepreşedinte al INS, a fost numită preşedinte interinar al Institutului Naţional de Statistică, după demiterea lui Vergil Voineagu.

Anunţul premierului Victor Ponta, din seara alegerilor parlamentare, privind o posibilă alianţă a USL cu UDMR, a stârnit adevărate ecouri în presă.

Badea: E o mare măgărie ce face USL. E sinistru ca în seara alegerilor să anunţi alianţă cu UDMR

Jurnalistul Victor Ciutacu se alătură colegului său, Mircea Badea, şi spune că se declară înşelat de premierul Victor Ponta, după ce prim-ministrul a anunţat imediat după alegeri că va face alianţă cu UDMR.

Ciutacu: "Da, Ponta ne-a înşelat. Este incorect faţă de noi, electorii. E la fel cum s-ar simţi el, dacă nu l-ar nominaliza Băsescu premier"


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close